Gavekort

Trygghet, mestring, spenning & ny kunnskap!

Klatring er vår idrett og lidenskap! Når du deltar på arrangementer hos oss får du en unik opplevelse, mestring og spenning i trygge omgivelser. I tillegg er det viktig for oss at du lærer noe nytt. Noe nytt om deg selv, klatring og det vertikale miljøet.

Gavekort på opplevelsetårnet OVER

Endelig er det mulig å få kjøpt gavekort på kommende arrangementer på opplevelsetårnet OVER. Selv om vi ikke åpner for ordinær drift på selve klatreveggen før våren 2021 kan du nå sikre deg gavekort på arrangementer som rappell, klatring og klatre-og topptaukurs. Vi mener selv at dette er rimelig kult og enda kulere er at disse gavekortene kan ligge under juletreet allerede julen 2020! 

Gavekort på arrangement 

Med dette gavekortet kan mottakeren velge mellom rappell m/ guide, klatring m/guide eller klatre- og topptaukurs (link til NKF). Hvert arrangement har en varighet på ca 3 timer og er en superkul opplevelse men også et lite kurs der vi går gjennom sikkerhet, metoder og har en gradvis tilnærming til å det som ofte oppleves som mest skummelt, altså å klatre/rappellere helt til/fra toppen. Det kreves ingen forkunnskaper for å delta annet enn at man er i allminnelig fysisk form. Vi stiller med nødvendig sikkerhetsutstyr. Gavekortet/arrangementene passer for dem som «er gira» på en unik sportslig opplevelse og å lære noe nytt om klatring. Dette kan også være en superfin start på en ny og spennende idrett.  

Pris: 750,- 

Kjøpes på YX stasjonen på Kjerlingland i Lillesand 

NB: ønsker du å kjøpe større antall gavekort til for eks. de ansatte i bedriften din, vennegjeng mm. ta kontakt med admin(a)overagder.no

Det er viktig å merke seg at gavekortet er gyldig i et år og på oppsatte arrangementer i sesongen mai-september 2021. Arrangementene vil hovedsakelig bli satt opp i helgene før og etter juli. I juli vil det stort sett være daglige arrangementer.  Plan for arrangementene blir publisert her på www.overagder.no. Alle instruktører er sertifisert iht. egen sertifiseringsordning. Aldersgrense er 18 år eller over 14 år med tillatelse av foresatte. Ved deltakelse må det skrives under på en egen ansvarserklæring.  

Her finner du ofte stilte spørsmål & svar ifm. arrangementer m/ guide (LINK)

 Gavekort på inngang

Med dette gavekortet bestemmer du selv verdien på gaven. Gi for eksempel gratis inngang til å gå trappene til hele familien.

Pris: Minstepris på gavekortet er kr. 140. 

Kjøpes på YX stasjonen på Kjerlingland i Lillesand

Tårnet har åpent hver dag fra kl. 08-20:00 men kan stenge i perioder pga. uvær, snø is etc. Høysesongen for tårnet er i perioden april-september. Sjekk alltid www.overagder.no før du besøker oss.